IMG_0730.jpg

Du förtjänar en hemsida som är lika bra som du är.

Hej, jag heter Louise och är webbdesigner och copywriter. Jag hjälper dig kommunicera din personlighet och ditt erbjudande online.

Vad behöver du hjälp med?

Jag behöver effektiva och personliga texter till min hemsida

Jag behöver en enkel och snygg hemsida

Hej! Jag heter Louise Stigell och är copywriter och webbdesigner.

Behöver du en snygg och effektiv hemsida för din verksamhet? Vill du att fler människor ska köpa det du säljer? Och är webb och text inte riktigt din grej? 

Då ska du anlita mig.

Jag hjälper dig att kommunicera tydligt, engagerande och med värme och personlighet - så att dina kunder inser hur bra du är.

Senaste uppdrag

Mina kunder säger...

Att jobba med Louise har varit ett nöje! Hon satte sig snabbt in I projektet och förstod exakt vad jag ville ha för känsla I design och texter på hemsidan. Förutom att hon är duktig på design och copywriting har hon har stor erfarenhet av social media och gamification, något som var viktigt i mitt projekt.
Hon överträffade alla mina förväntningar!
— Karin Björk, MindTrip
Vi på 100 Procent är ingen stereotyp reklambyrå. Detta vill vi självklart skall synas och kännas redan på hemsidan. Med humor, värme och underfundighet fångade Louise vårat intresse som copywriter och vi är mycket nöjda och stolta över texterna hon arbetat fram till vår nya hemsida!
Samarbetet har flutit på smidigt och vi ser möjligheter till fler samarbeten i framtiden.
— Ella Lind, 100Procent

Webbdesign

Ska du starta nytt företag och behöver en enkel och proffsig hemsida? Ska du flytta eller starta en blogg? Eller vill du kanske ge din befintliga sajt en makeover? Hos mig får du all hjälp på ett ställe.

Jag är utbildad webbutvecklare/webbdesigner, och har byggt och drivit många sajter och bloggar de senaste 10 åren. Av mig får du hjälp med alla delar av ditt hemsideprojekt: övergripande branding och design, användarvänlig funktionalitet och effektiv kommunikation i bild och text.

Jag designar och bygger hemsidor med verktyget Squarespace. Detta är en plattform jag behärskar väldigt väl och som möjliggör för mig att snabbt gå från skiss till färdig hemsida eller blogg. Squarespace är också en av de mest lättskötta plattformarna som finns, vilket gör att du sedan kan hantera och uppdatera din sajt själv, utan min hjälp.

Copywriting

Det är inte lätt att sätta ord på vem man är och vad man säljer. Det kräver strategi och fingertoppskänsla, något man inte alltid har tid eller kunskap att göra på egen hand. Anlita mig så tar vi fram klockrena texter som får dina kunder att inse hur bra du är.

Halvdana texter är förlorad potential. Du och din verksamhet förtjänar bättre än så. Konkurrensen online är stenhård och vi är extremt svårflörtade med vilka vi följer, anlitar eller köper från. Om du vill nå fram genom bruset behöver du kommunicera tydligt, engagerande och med värme och personlighet.

Bra kommunikation är värd att investera i. Jag hjälper dig skriva oemotståndliga texter som ger dig konkreta resultat, vare sig det är hemsidecopy, produkttexter, kampanjcopy, artiklar eller nyhetsbrev. 

Blogg

Varumärken jag jobbat med

Kontakta mig

Behöver du min hjälp? Gå hit istället. =)

Namn *
Namn