Behöver du en enkel och proffsig hemsida?

Ska du starta ett nytt projekt och behöver en snygg hemsida? Ska du flytta eller starta en blogg? Eller vill du kanske ge din befintliga sajt en makeover? Hos mig får du all hjälp på ett ställe.

Jag är utbildad webbutvecklare/webbdesigner, och har byggt och drivit många sajter och bloggar de senaste 10 åren. Av mig får du hjälp med alla delar av ditt hemsideprojekt: övergripande branding och design, användarvänlig funktionalitet och effektiv kommunikation i bild och text.

Jag designar och bygger hemsidor med verktyget Squarespace. Detta är en plattform jag behärskar väldigt väl och som möjliggör för mig att snabbt gå från skiss till färdig hemsida eller blogg. Squarespace är också en av de mest lättskötta plattformarna som finns, vilket gör att du sedan kan hantera och uppdatera din sajt själv, utan min hjälp.


Jag hjälper dig med...

 

OBS! Alla priser är endast exempel. Jag gör alltid en bedömning för varje projekt, samt kan anpassa pris och upplägg efter din budget.

 

HEMSIDA i Squarespace

Vad du får

  • Analys av ev. befintlig hemsida och förslag på hur vi kan lyfta den till nästa nivå
  • Grafisk profil, samt enkel logga och favicon (browserikon) till ditt varumärke
  • Installation och design av din hemsida i Squarespace, inklusive hjälp med flytt/köp av domän
  • Texter och grafik till din hemsida
  • Genomgång av Squarespace, så att du bekvämt kan hantera din sajt på egen hand

Prisexempel:

Grafisk profil: Från 6000kr

Hemsida i Squarespace: Från 10 000kr

Komplett hemsidepaket, med grafisk profil, copy och design: Från 20 000kr

Webbadmin/webbredaktörstjänster: 500kr/h


Så jobbar jag

1. 

I vår initiala kontakt vill jag först veta i grova drag vilka dina behov är: vad för slags företag du driver, vilka dina kunder är och vilka utmaningar du har i din verksamhet. Samt vilken budget du tänker dig. Utifrån detta kan vi båda utvärdera om, och hur jag skulle kunna hjälpa dig.

2.

Efter det tar vi förslagsvis ett möte. Telefon eller Skype fungerar bäst, men om så är möjligt så ses vi nånstans och fikar och pratar. Vi lär känna varandra lite, jag presenterar mina förslag och vi diskuterar hur vi kan gå vidare.

3.

Jag gör research, skriver ihop en plan och en offert som du får kika på. Vi kommer överens om ett upplägg och en betalningsmodell som känns bra. Vi skriver ett samarbetsavtal. Sen sätter vi igång!

4.

Jag gillar att jobba med korta leveranser och synka löpande med mina kunder. Det är viktigt att vi båda känner att resultatet blir bra, och att vi kan anpassa och optimera under samarbetets gång.


Ska vi bygga en riktigt snygg sajt ihop?