Hej, det är jag som Louise Stigell.

Jag är 33 år, kommer ursprungligen från Stockholm men bor numera i Gävle med min sambo. 

Till yrket är jag skribent, copywriter, webbdesigner och digital strateg med 5+ års erfarenhet. Jag är även före-detta start-up-entreprenör och numera bloggentreprenör. 

Skriva har jag gjort i någon form så länge jag kan minnas, men det var för 9 år sedan, när jag upptäckte bloggandet, som jag hittade min "grej".

Genom bloggandet har jag hittat min röst och min stil. Jag har lärt mig skriva och rubrikssätta på ett sätt som lockar läsare. Och jag har insett vad som krävs för att sticka ut och bli ihågkommen på nätet.

Utöver allt detta har bloggandet även lärt mig webbdesign och webbprogrammering, grafisk formgivning, bildbehandling och fotografi. Det blir lätt så, för en bloggare är som ett helt mediehus i en person. Tack vare denna breda kompetens kan jag erbjuda mina kunder helhetslösningar och leda dem hela vägen från idé till färdigt resultat.

louise stigell
Mitt syfte på jorden är berättandet. För mig finns inget ljuvare än att dyka in i nya ämnen för att sedan förmedla dessa upplevelser till andra. Jag älskar att skriva texter som berör, inspirerar och engagerar. 

Jag har haft förmånen att vara involverad i många olika slags projekt. Jag har designat, sålt in och utvecklat spelifierade appar. Jag har föreläst om gamification, och till och med utvecklat mitt eget gamification-verktyg, Playify. Jag har varit strategisk rådgivare åt startups såväl som industrigiganter. Jag har designat och byggt hemsidor och bloggar åt företag och föreningar. Jag har publicerat artiklar i Aftonbladet, Amelia, Hälsa, Level, Driva Eget m.fl. Och jag har skrivit oräkneliga spaltmeter rolig, engagerande och säljande text. 

Vid sidan av min frilansverksamhet driver jag en blogg: OhSoSensitive. Där får jag utlopp för min kreativitet, mina allra ärligaste tankar och min passion för att inspirera andra introverta och kreativa egenföretagare.

ÖVRIG KURIOSA OM MIG:

  • Jag är aspirerande författare och filmskapare. (Chockerande, eller hur...)
  • Jag plöjer pinsamt mycket tv-serier.
  • Jag är utbildad speldesigner och har varit übergamer sen 80-talet.
  • Jag har en sidokarriär som skådespelare.
  • Jag spelar piano, gitarr och sjunger.
  • Jag är högkänslig och får spader på taklampor, ostämda gitarrer, tunnelbaneträngsel och högljudda tonårsgäng.
  • Jag tar gärna så långa och varma bad att jag blir suddig i kanterna.
  • Jag blir löjligt förtjust varje gång jag ser en fågel, vilken fågel som helst.