Behöver du texter med den där extra pondusen som drar blickar och engagerar?

Vill du öka chansen att förvandla hemsidebesökare till kunder, eller på andra sätt nå konkreta resultat med din kommunikation? Då behöver du en skarp copywriter. 

Vi människor är kräsna, upptagna och distraherade. Vi bombarderas av information och säljbudskap hela dagarna. Därför är kraven på tydlig och effektiv kommunikation högre än någonsin. Hur många potentiella kunder surfar vidare för att hemsidan inte fångat deras intresse? Och hur många potentiella sälj går förlorade på grund av oengagerande produkttexter i en webbshop? 

Halvdana texter är förlorad potential. Du och din verksamhet förtjänar bättre än så. En text ska inte bara se bra ut skärmen eller pappret, och låta bra i huvudet på den som läser - den ska ge resultat. Fler klick, fler delningar, fler köp.

Bra text är värd att investera i. Jag hjälper dig skriva oemotståndliga texter, vare sig det är hemsidecopy, presstexter, sociala medie-presentationer, artiklar eller nyhetsbrev. 


Jag hjälper dig med...

 

OBS! Alla priser är endast exempel. Jag gör alltid en bedömning för varje projekt, samt kan anpassa pris och upplägg efter din budget.

 
 

COPYWRITING FÖR WEBB & E-HANDEL

Du får: 

  • Komplett analys av din hemsida eller e-handel, utifrån ett kommunikations-, branding- och konverteringsperspektiv.
  • Ny copy till din hemsida eller e-handel
  • Översättning av din hemsida eller e-handel, mellan svenska och engelska.

Prisexempel:

Copywriting: Från 900kr/h. Hemsida med 3-4 sidor: Från 6000kr, eller 5 produkttexter á 300 ord: Från 3000kr

Översättning/copy editing av befintlig text: Från 600kr/h


COPYWRITING FÖR PR

Du får: 

  • Pressrelease eller pressmeddelande för ditt företag/produkt
  • Komplett presskit, innehållande t.ex. texter om företaget och dess grundare, FAQ, produktbeskrivningar och pitchar i olika längd.
  • Kommunikationsmallar för PR-utskick och sociala medier, t.ex. pitchmail att skicka till redaktörer, samt färdiga statusuppdateringar eller tweets.

Prisexempel: 

Copywriting: Från 900kr/h.

Pressrelease, 500 ord: 2000kr.

Komplett presskit: Från 8000kr


Innehåll till blogg, hemsida eller publikation

Jag skriver texter för webb eller print, på svenska eller engelska, och i den tonalitet som passar ditt varumärke och din målgrupp. I en del fall kan jag leverera tillhörande bilder till innehållet. Jag kan även spökskriva innehåll, samt skriva whitepapers eller e-böcker.

Mina artiklar har publicerats i bland andra Aftonbladet Söndag, Amelia, Driva Eget, Level, Kommunicera, Hälsa, MåBra och ToppHälsa. Jag har även bidragit med innehåll till ett flertag svenska och utländska sajter. 

Mina specialområden är hälsa, psykologi, personlig utveckling, skrivande, entreprenörskap och onlinemarknadsföring.

Jag är van vid att leverera intressant och engagerande innehåll på regelbunden basis, och att optimera det för maximal synlighet och genomslagskraft.

Vad du får: 

  • Förslag på artiklar, blogginlägg eller övrigt innehåll som passar din målgrupp.
  • Färdigskrivet innehåll, komplett med faktarutor, extramaterial, länkar, källhänvisningar, kontaktuppgifter till intervjupersoner, och ev. bilder om så önskas. Givetvis är det SEO-optimerat och anpassat för webben.
  • Tillhörande sociala medie-puffar för ditt innehåll, som ökar chansen att det blir visat och delat. 

Prisexempel:

Copywriting: Från 900kr/h. 

Artikel till blogg, 500 ord: Från 1500kr. 

Artikel till tidning, 5000 tecken: Från 5000kr.

Översättning/copy editing av befintlig text: Från 600kr/h


Så jobbar jag

1.

I vår initiala kontakt vill jag först veta i grova drag vilka dina behov är: vad för slags företag du driver, vilka dina kunder är och vilka utmaningar du har i din verksamhet. Samt vilken budget du tänker dig. Utifrån detta kan vi båda utvärdera om, och hur jag skulle kunna hjälpa dig.

2.

Efter det tar vi förslagsvis ett möte. Telefon eller Skype fungerar bäst, men om så är möjligt så ses vi nånstans och fikar och pratar. Vi lär känna varandra lite, jag presenterar mina förslag och vi diskuterar hur vi kan gå vidare.

3.

Jag gör research, skriver ihop en plan och en offert som du får kika på. Vi kommer överens om ett upplägg och en betalningsmodell som känns bra. Vi skriver ett samarbetsavtal. Sen sätter vi igång!

4.

Jag gillar att jobba med korta leveranser och synka löpande med mina kunder. Det är viktigt att vi båda känner att resultatet blir bra, och att vi kan anpassa och optimera under samarbetets gång.


Kan jag hjälpa dig skriva något?