Behöver du effektiva och personliga texter som folk går igång på?

Det är inte lätt att sätta ord på vem man är och vad man säljer. Det kräver strategi och fingertoppskänsla, något man inte alltid har tid eller kunskap att göra på egen hand. Anlita mig så tar vi fram klockrena texter som får dina kunder att inse hur bra du är.

Halvdana texter är förlorad potential. Du och din verksamhet förtjänar bättre än så. Konkurrensen online är stenhård och vi är extremt svårflörtade med vilka vi följer, anlitar eller köper från. Om du vill nå fram genom bruset behöver du kommunicera tydligt, engagerande och med värme och personlighet.

Bra kommunikation är värd att investera i. Jag hjälper dig skriva oemotståndliga texter som ger dig konkreta resultat, vare sig det är hemsidecopy, produkttexter, kampanjcopy, artiklar eller nyhetsbrev. 


Jag hjälper dig med...

 

OBS! Alla priser är endast exempel. Jag gör alltid en bedömning för varje projekt, samt kan anpassa pris och upplägg efter din budget.

 
 

COPYWRITING FÖR WEBB & E-HANDEL

Du får: 

  • Komplett analys av din hemsida eller e-handel, utifrån ett kommunikations-, branding- och konverteringsperspektiv.
  • Ny copy till din hemsida eller e-handel
  • Översättning av din hemsida eller e-handel, mellan svenska och engelska.

Prisexempel:

Copywriting: Från 900kr/h.

Hemsida med 3-4 sidor: Från 6000kr

5 produkttexter á 300 ord: Från 3000kr

Översättning/copy editing av befintlig text: Från 600kr/h


COPYWRITING FÖR PR

Du får: 

  • Pressrelease eller pressmeddelande för ditt företag/produkt
  • Komplett presskit, innehållande t.ex. texter om företaget och dess grundare, FAQ, produktbeskrivningar och pitchar i olika längd.
  • Kommunikationsmallar för PR-utskick och sociala medier, t.ex. pitchmail att skicka till redaktörer, samt färdiga statusuppdateringar eller tweets.

Prisexempel: 

Copywriting: Från 900kr/h.

Pressrelease, 500 ord: 2000kr.

Komplett presskit: Från 8000kr


ÖVRIG COPYWRITING

Jag kan även hjälpa dig skriva texter för blogg, nyhetsbrev och kampanjer online. Kontakta mig och beskriv vad ditt projekt så pratar vi vidare.


Kika i min portfolio...


Så här jobbar jag

1.

I vår initiala kontakt vill jag först veta i grova drag vilka dina behov är: vad för slags företag du driver, vilka dina kunder är och vilka utmaningar du har i din verksamhet. Samt vilken budget du tänker dig. Utifrån detta kan vi båda utvärdera om, och hur jag skulle kunna hjälpa dig.

2.

Efter det tar vi förslagsvis ett möte. Telefon eller Skype fungerar bäst, eller om så är möjligt så ses vi nånstans och fikar och pratar. Vi lär känna varandra lite, jag presenterar mina förslag och vi diskuterar hur vi kan gå vidare.

3.

Jag gör research, skriver ihop en plan och en offert som du får kika på. Vi kommer överens om ett upplägg och en betalningsmodell som känns bra. Vi skriver ett samarbetsavtal. Sen sätter vi igång!

4.

Jag gillar att jobba med korta leveranser och synka löpande med mina kunder. Det är viktigt att vi båda känner att resultatet blir bra, och att vi kan anpassa och optimera under samarbetets gång.


Kan jag hjälpa dig skriva något?